Bescherming voor jouw werf

Alle Bouwplaatsrisico’s (ABR)

Ben je een bouwheer en laat je een woning bouwen?
Wat? Tijdens de werken zoals een muur die instort, diefstal van bouwmaterialen, schade aan een aanpalend gebouw,..


Iedereen verzekerd

Een ABR-verzekering zal tussenkomst verlenen zonder op zoek te gaan naar de aansprakelijke. Er is immers 1 verzekering voor de hele werf en de volledige duur van de werken.


Bescherming van jouw tienjarige aansprakelijkheid

Sinds 1 juli 2018 zijn verschillende dienstverleners in de bouwsector verplicht zicht te verzekeren voor hun tienjarige aansprakelijkheid. Met de tienjarige aansprakelijkheidsverzekering bieden wij een totaaloplossing voor zowel bouwheer, totaalaannemer als aannemer om zich te beschermen conform de wet.

De verzekerde aansprakelijkheid beperkt zich tot de soliditeit, stabiliteit en waterdichtheid van de gesloten ruwbouw.

De verzekering richt zich tot de constructies waarvoor de tussenkomst van een architect vereist is en die in hoofdzaak bestemd zijn voor individuele bewoning in België. Volgens de wetgeving moet meer dan 50% van de oppervlakte bestemd zijn voor bewoning.

De verzekering gaat uit van de wederopbouwwaarde. Als die hoger is dan 500.000 EUR kun je de verzekering tot dit bedrag beperken. Of je kunt ervoor kiezen om de volledige wederopbouwwaarde te verzekeren.

Ons advies: een totaaloplossing voor zowel bouwheer, totaalaannemer als aannemer.
Een globale polis voor één werf waarbij één attest volstaat voor alle aannemers.

Bekijk een van onze partnermaatschappijen BDM

BDM

Lees zeker volgende artikels:

Lid van Aquilae

Wat is Aquilae?

Dekerf & Partners is lid van de makelaarsverenging Aquilae. Door dit netwerk van onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Vlaanderen, Brussel en Wallonië kunnen we onze werking voortdurend professionaliseren en vernieuwen. Meer info vindt u www.aquilae.be.

1959 – het begin

In 1959 start Gilbert Dekerf als spaaragent. Eerst in Laken en nadien in Ternat. Hij zorgt ervoor dat de naam Dekerf synoniem wordt met betrokkenheid en service op maat van de klant. Hij verbreedt zijn activiteiten en bouwt een verzekeringsportefeuille uit. Die geeft hij in september 1987 door aan zijn zoon Dirk.

In 1989 openen de kantoren in de Statiestraat in Ternat. Tien jaar later nemen wij, Dirk Dekerf en Joske Mahieu, ook het bankagentschap over. Vader Gilbert en moeder Monique kunnen nu genieten van een mooi pensioen.

In 2009 breiden we uit en steken we onze kantoren in een nieuw kleedje. In 2019 overlijdt vader Gilbert. In zijn naam gaan we verder met dezelfde passie en gedrevenheid die van Dekerf al 60 jaar een begrip maakt in onze regio. De volgende generatie staat al klaar.

Vandaag

Kantoor Dekerf & Partners is een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Ons enthousiast team staat elke dag voor u paraat. Met een persoonlijke aanpak en gerichte totaaloplossingen voor iedere klant. Als onafhankelijke makelaar vinden we telkens het product dat past bij uw behoeften.

Onze aanpak

#1  U vertelt uw verhaal.

#2   We bekijken uw situatie. Bent u al klant? Dan nemen uw huidige contracten onder de loep.

#3  We analyseren alle informatie.

#4  We zoeken oplossingen op uw maat en bespreken ze met u.

#5   U ontvangt een rapport met uw producten.

#6  U kunt ons dag en nacht bereiken in geval van nood.

#7  Wij ontzorgen u en zetten de nodige stappen.

#8  We bekijken regelmatig of uw producten nog de beste zijn voor u. Indien nodig doen wij u een nieuw aanbod.

#9  Uw leven veranderde door een geboorte, huwelijk, verhuis …? Dan herbekijken we uw dossier.

Missie

We beschermen u in elke periode van uw leven – professioneel en persoonlijk. We helpen u om uw dromen te realiseren en een appeltje voor de dorst te sparen. Zo plannen we samen uw toekomst.

Visie

Als klant staat u centraal. We informeren, adviseren en bieden optimale oplossingen. Daarvoor rekent u op onze expertise en ons professionele netwerk. Zo bouwen we met u een langetermijnrelatie op, gericht op uw financiële stabiliteit. Dekerf & Partners is helemaal klaar voor de toekomst. U ook?

Waarden

Wij streven dagelijks naar kwaliteit. Daarbij komen onze ambitie en positivisme goed van pas. De tomeloze inzet, eerlijkheid en openheid van ons team is wat Dekerf & Partners tot een betrouwbare partner maakt.