Reisbijstand & Pechverhelping

Reisbijstand

Dankzij de reisverzekering kunt u onbezorgd op reis vertrekken en bent u verzekerd voor het geval u iets overkomt in het buitenland. Zo bent u zeker dat u terug thuisgeraakt als er iets gebeurt.

Er bestaan verschillende soorten reisverzekeringen:

  • Reisbijstand of hulpverlening
  • Reisannulatieverzekering of reisonderbrekingsverzekering
  • Bagageverzekering
  • Reisongevallenverzekering

Bekijk onze partnermaatschappijen AGA & BALOISE

Top formule : Royal Service & gezin & 2 auto’s = €799

AGA

“Komt Allianz Assistance tussenbeide in geval een klant COVID-19 oploopt vlak voor het vertrek, of in quarantaine moet, …?”
Een duidelijk antwoord op deze frequente vragen vindt u in de FAQ COVID-19.
Of bekijk de Covid-19 dekkingen per product.

Baloise

Gezin & bijstand & auto = €99,19
Service door Europ Assistance
• Geen bagageverzekering & geen annulatieverzekering

Pechverhelping

Niets zo vervelend als autopech juist op het moment dat u al laat vertrokken bent om nog uw trein te halen, of dat u op weg naar die langverwachte toneelvoorstelling een lekke band krijgt.

Pech komt dan blijkbaar ook nog het vaakst voor op de meest onmogelijke tijdstippen zoals ’s nachts of in het weekend. Met de polis pechverhelping kan u gerust zijn, want na uw oproep komt snel een pechverhelper om uw voertuig ter plaatse te herstellen.

In het slechtste geval wordt uw voertuig getakeld en worden uw inzittenden en uzelf veilig thuis gebracht.
Indien u niet verzekerd bent kunnen sleepkosten aanzienlijk oplopen!

Bekijk een van onze partnermaatschappijen Baloise

– Uitgebreide Baloise Assistance personenwagens

Baloise

– Uitgebreide Baloise Assistance voertuig en personen

Baloise

Lid van Aquilae

Wat is Aquilae?

Dekerf & Partners is lid van de makelaarsverenging Aquilae. Door dit netwerk van onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Vlaanderen, Brussel en Wallonië kunnen we onze werking voortdurend professionaliseren en vernieuwen. Meer info vindt u www.aquilae.be.

1959 – het begin

In 1959 start Gilbert Dekerf als spaaragent. Eerst in Laken en nadien in Ternat. Hij zorgt ervoor dat de naam Dekerf synoniem wordt met betrokkenheid en service op maat van de klant. Hij verbreedt zijn activiteiten en bouwt een verzekeringsportefeuille uit. Die geeft hij in september 1987 door aan zijn zoon Dirk.

In 1989 openen de kantoren in de Statiestraat in Ternat. Tien jaar later nemen wij, Dirk Dekerf en Joske Mahieu, ook het bankagentschap over. Vader Gilbert en moeder Monique kunnen nu genieten van een mooi pensioen.

In 2009 breiden we uit en steken we onze kantoren in een nieuw kleedje. In 2019 overlijdt vader Gilbert. In zijn naam gaan we verder met dezelfde passie en gedrevenheid die van Dekerf al 60 jaar een begrip maakt in onze regio. De volgende generatie staat al klaar.

Vandaag

Kantoor Dekerf & Partners is een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Ons enthousiast team staat elke dag voor u paraat. Met een persoonlijke aanpak en gerichte totaaloplossingen voor iedere klant. Als onafhankelijke makelaar vinden we telkens het product dat past bij uw behoeften.

Onze aanpak

#1  U vertelt uw verhaal.

#2   We bekijken uw situatie. Bent u al klant? Dan nemen uw huidige contracten onder de loep.

#3  We analyseren alle informatie.

#4  We zoeken oplossingen op uw maat en bespreken ze met u.

#5   U ontvangt een rapport met uw producten.

#6  U kunt ons dag en nacht bereiken in geval van nood.

#7  Wij ontzorgen u en zetten de nodige stappen.

#8  We bekijken regelmatig of uw producten nog de beste zijn voor u. Indien nodig doen wij u een nieuw aanbod.

#9  Uw leven veranderde door een geboorte, huwelijk, verhuis …? Dan herbekijken we uw dossier.

Missie

We beschermen u in elke periode van uw leven – professioneel en persoonlijk. We helpen u om uw dromen te realiseren en een appeltje voor de dorst te sparen. Zo plannen we samen uw toekomst.

Visie

Als klant staat u centraal. We informeren, adviseren en bieden optimale oplossingen. Daarvoor rekent u op onze expertise en ons professionele netwerk. Zo bouwen we met u een langetermijnrelatie op, gericht op uw financiële stabiliteit. Dekerf & Partners is helemaal klaar voor de toekomst. U ook?

Waarden

Wij streven dagelijks naar kwaliteit. Daarbij komen onze ambitie en positivisme goed van pas. De tomeloze inzet, eerlijkheid en openheid van ons team is wat Dekerf & Partners tot een betrouwbare partner maakt.