Rechtsbijstand

Een polis op maat.

Het leven loopt niet altijd zoals je het wil. Een ongeluk, een contractueel geschil, een juridische discussie. Hoe los je het op? Wij voorzien polissen op maat van elk individu.

  • Bescherming in het verkeer als bestuurder van een voertuig, als passagier, als voetganger, fietser,.. Kies je voor de polis ALL-RISK VERKEER ALL-RISK AUTO, of ALL-RISK MOBILITEIT
  • Bescherming in het privéleven, als lid van een gezin, als eigenaar van een woning, als werknemer, als consument,…

Dankzij de wet van 22 april 2019 betreffende het toegankelijker maken van de rechtsbijstandverzekering kan je ook kiezen voor een polis rechtsbijstand PRIVELEVEN MET FISCAAL VOORDEEL.

Combineer uw rechtsbijstand voor uw voertuig (RB auto) met een algemene rechtsbijstand.
Zo’n combipakketten bieden voordelen zoals gratis dekking voor een moto, bromfiets of aanhangwagen enz.
Omdat ze erg kunnen verschillen van verzekeraar tot verzekeraar is een goede marktvergelijking aangewezen.
Deze werken wij graag voor u uit.

Bekijk een van onze partnermaatschappijen DAS

DAS

Bekijk een van onze partnermaatschappijen Euromex

Euromex

Lees zeker volgende artikels:

Lid van Aquilae

Wat is Aquilae?

Dekerf & Partners is lid van de makelaarsverenging Aquilae. Door dit netwerk van onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Vlaanderen, Brussel en Wallonië kunnen we onze werking voortdurend professionaliseren en vernieuwen. Meer info vindt u www.aquilae.be.

1959 – het begin

In 1959 start Gilbert Dekerf als spaaragent. Eerst in Laken en nadien in Ternat. Hij zorgt ervoor dat de naam Dekerf synoniem wordt met betrokkenheid en service op maat van de klant. Hij verbreedt zijn activiteiten en bouwt een verzekeringsportefeuille uit. Die geeft hij in september 1987 door aan zijn zoon Dirk.

In 1989 openen de kantoren in de Statiestraat in Ternat. Tien jaar later nemen wij, Dirk Dekerf en Joske Mahieu, ook het bankagentschap over. Vader Gilbert en moeder Monique kunnen nu genieten van een mooi pensioen.

In 2009 breiden we uit en steken we onze kantoren in een nieuw kleedje. In 2019 overlijdt vader Gilbert. In zijn naam gaan we verder met dezelfde passie en gedrevenheid die van Dekerf al 60 jaar een begrip maakt in onze regio. De volgende generatie staat al klaar.

Vandaag

Kantoor Dekerf & Partners is een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Ons enthousiast team staat elke dag voor u paraat. Met een persoonlijke aanpak en gerichte totaaloplossingen voor iedere klant. Als onafhankelijke makelaar vinden we telkens het product dat past bij uw behoeften.

Onze aanpak

#1  U vertelt uw verhaal.

#2   We bekijken uw situatie. Bent u al klant? Dan nemen uw huidige contracten onder de loep.

#3  We analyseren alle informatie.

#4  We zoeken oplossingen op uw maat en bespreken ze met u.

#5   U ontvangt een rapport met uw producten.

#6  U kunt ons dag en nacht bereiken in geval van nood.

#7  Wij ontzorgen u en zetten de nodige stappen.

#8  We bekijken regelmatig of uw producten nog de beste zijn voor u. Indien nodig doen wij u een nieuw aanbod.

#9  Uw leven veranderde door een geboorte, huwelijk, verhuis …? Dan herbekijken we uw dossier.

Missie

We beschermen u in elke periode van uw leven – professioneel en persoonlijk. We helpen u om uw dromen te realiseren en een appeltje voor de dorst te sparen. Zo plannen we samen uw toekomst.

Visie

Als klant staat u centraal. We informeren, adviseren en bieden optimale oplossingen. Daarvoor rekent u op onze expertise en ons professionele netwerk. Zo bouwen we met u een langetermijnrelatie op, gericht op uw financiële stabiliteit. Dekerf & Partners is helemaal klaar voor de toekomst. U ook?

Waarden

Wij streven dagelijks naar kwaliteit. Daarbij komen onze ambitie en positivisme goed van pas. De tomeloze inzet, eerlijkheid en openheid van ons team is wat Dekerf & Partners tot een betrouwbare partner maakt.