De podcasts van je verzekeringsmakelaar – aflevering 1

‘Je Makelaar’ maakt een reeks podcasts over actuele onderwerpen. Tijden veranderen en uw onderneming ook. Homeworking wordt de norm, is mijn pensioen voldoende? Het aantal burn-outs neemt toe, hoe zorg ik voor het welzijn van mijn werknemers? Wat zijn de belangrijkste verzekeringen die ik moet afsluiten voor mijn materiaal? Wat gebeurt er met mij als bedrijfsleider als er iets misgaat? Hoe kan ik mezelf als ondernemer het beste beschermen? Ben ik goed verzekerd of simpelweg gewoon verzekerd? Je makelaar kan hier het verschil maken.

Luister naar deze podcasts over verschillende onderwerpen om antwoorden te krijgen en  juiste beslissingen te nemen. Bijvoorbeeld rechtsbijstand, pensioen, gezondheid, beroepsrisico’s….


Aflevering 1

Ben ik goed juridisch beschermd of simpelweg gewoon beschermd?

In deze podcast ontmoet Maite Goossens, host van deze reeks, verschillende experts die vertellen over rechtsbijstand en de juiste vragen stellen:

  • Wat is rechtsbijstand en waarom heb ik het nodig? In welke gevallen speelt rechtsbijstand een rol?
  • Is het alleen nuttig voor gerechtelijke procedures? Hoe kan ik de rechtbank en haar omslachtige en dure procedures vermijden?
  • Welke kosten krijg ik vergoed? Welke diensten zijn beschikbaar en gratis om mij te helpen met juridische zaken?
  • Wat is het verschil tussen juridische bijstand in mijn bestaande verzekering en een apart contract?
  • Wie kan mij hierin helpen en adviseren?

Luister naar deze podcast die u alle tips geeft om juridische problemen te vermijden en u te concentreren op de ontwikkeling van uw onderneming. Het zal u tijd en geld besparen.

Lid van Aquilae

Wat is Aquilae?

Dekerf & Partners is lid van de makelaarsverenging Aquilae. Door dit netwerk van onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Vlaanderen, Brussel en Wallonië kunnen we onze werking voortdurend professionaliseren en vernieuwen. Meer info vindt u www.aquilae.be.

1959 – het begin

In 1959 start Gilbert Dekerf als spaaragent. Eerst in Laken en nadien in Ternat. Hij zorgt ervoor dat de naam Dekerf synoniem wordt met betrokkenheid en service op maat van de klant. Hij verbreedt zijn activiteiten en bouwt een verzekeringsportefeuille uit. Die geeft hij in september 1987 door aan zijn zoon Dirk.

In 1989 openen de kantoren in de Statiestraat in Ternat. Tien jaar later nemen wij, Dirk Dekerf en Joske Mahieu, ook het bankagentschap over. Vader Gilbert en moeder Monique kunnen nu genieten van een mooi pensioen.

In 2009 breiden we uit en steken we onze kantoren in een nieuw kleedje. In 2019 overlijdt vader Gilbert. In zijn naam gaan we verder met dezelfde passie en gedrevenheid die van Dekerf al 60 jaar een begrip maakt in onze regio. De volgende generatie staat al klaar.

Vandaag

Kantoor Dekerf & Partners is een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Ons enthousiast team staat elke dag voor u paraat. Met een persoonlijke aanpak en gerichte totaaloplossingen voor iedere klant. Als onafhankelijke makelaar vinden we telkens het product dat past bij uw behoeften.

Onze aanpak

#1  U vertelt uw verhaal.

#2   We bekijken uw situatie. Bent u al klant? Dan nemen uw huidige contracten onder de loep.

#3  We analyseren alle informatie.

#4  We zoeken oplossingen op uw maat en bespreken ze met u.

#5   U ontvangt een rapport met uw producten.

#6  U kunt ons dag en nacht bereiken in geval van nood.

#7  Wij ontzorgen u en zetten de nodige stappen.

#8  We bekijken regelmatig of uw producten nog de beste zijn voor u. Indien nodig doen wij u een nieuw aanbod.

#9  Uw leven veranderde door een geboorte, huwelijk, verhuis …? Dan herbekijken we uw dossier.

Missie

We beschermen u in elke periode van uw leven – professioneel en persoonlijk. We helpen u om uw dromen te realiseren en een appeltje voor de dorst te sparen. Zo plannen we samen uw toekomst.

Visie

Als klant staat u centraal. We informeren, adviseren en bieden optimale oplossingen. Daarvoor rekent u op onze expertise en ons professionele netwerk. Zo bouwen we met u een langetermijnrelatie op, gericht op uw financiële stabiliteit. Dekerf & Partners is helemaal klaar voor de toekomst. U ook?

Waarden

Wij streven dagelijks naar kwaliteit. Daarbij komen onze ambitie en positivisme goed van pas. De tomeloze inzet, eerlijkheid en openheid van ons team is wat Dekerf & Partners tot een betrouwbare partner maakt.