inZICHT juli – september 2021

Beste klant,


Eindelijk is de zomer in zicht, en het lijkt er steeds meer op dat we nu echt bijna terug kunnen naar het normale leven. Tot het zover is, werken wij tot nader bericht enkel op afspraak (coronaproof). Onze kantoren blijven natuurlijk telefonisch bereikbaar.

Wat brengt de zomer van 2021?
– Veel tijd om te genieten, tijd om aandacht te geven aan vrienden en geliefden!
– Meer evenwicht in de balans tussen werk en leven: we willen niet meer terug naar de hectiek van voor corona.

Inmiddels weten we dat onze gezondheid ons kostbaarste bezit is. Geld hebben we nodig om te kunnen leven en een beetje extra om te genieten: jou daarbij helpen is onze job.

  • Zijn jouw beleggingen geactiveerd? Beleggen is het nieuwe sparen!
  • Ken je onze modelportefeuille?
  • Is de opbouw van jouw pensioen maximaal? Zijn alle korven gevuld?
  • Geef je je kinderen of kleinkinderen graag financieel een duwtje in de rug?
  • Wil je je vanaf je 55 klaarmaken voor jouw renteniersplan?

Wacht niet en geef ons een seintje als je hierover eens wil overleggen.
Je krijgt van ons een minizomerpakket gadgets!

Ja,wij willen graag overleggen om onze toekomst financieel verder te plannen!
Stuur ons een mail op [email protected] met daarin je telefoonnummer en een datum plus tijdstip waarop we je het beste kunnen bereiken.

Geniet met volle teugen van de zomer!
Dirk Dekerf en medewerkers,

Bekijk het volledige magazine

Lid van Aquilae

Wat is Aquilae?

Dekerf & Partners is lid van de makelaarsverenging Aquilae. Door dit netwerk van onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Vlaanderen, Brussel en Wallonië kunnen we onze werking voortdurend professionaliseren en vernieuwen. Meer info vindt u www.aquilae.be.

1959 – het begin

In 1959 start Gilbert Dekerf als spaaragent. Eerst in Laken en nadien in Ternat. Hij zorgt ervoor dat de naam Dekerf synoniem wordt met betrokkenheid en service op maat van de klant. Hij verbreedt zijn activiteiten en bouwt een verzekeringsportefeuille uit. Die geeft hij in september 1987 door aan zijn zoon Dirk.

In 1989 openen de kantoren in de Statiestraat in Ternat. Tien jaar later nemen wij, Dirk Dekerf en Joske Mahieu, ook het bankagentschap over. Vader Gilbert en moeder Monique kunnen nu genieten van een mooi pensioen.

In 2009 breiden we uit en steken we onze kantoren in een nieuw kleedje. In 2019 overlijdt vader Gilbert. In zijn naam gaan we verder met dezelfde passie en gedrevenheid die van Dekerf al 60 jaar een begrip maakt in onze regio. De volgende generatie staat al klaar.

Vandaag

Kantoor Dekerf & Partners is een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Ons enthousiast team staat elke dag voor u paraat. Met een persoonlijke aanpak en gerichte totaaloplossingen voor iedere klant. Als onafhankelijke makelaar vinden we telkens het product dat past bij uw behoeften.

Onze aanpak

#1  U vertelt uw verhaal.

#2   We bekijken uw situatie. Bent u al klant? Dan nemen uw huidige contracten onder de loep.

#3  We analyseren alle informatie.

#4  We zoeken oplossingen op uw maat en bespreken ze met u.

#5   U ontvangt een rapport met uw producten.

#6  U kunt ons dag en nacht bereiken in geval van nood.

#7  Wij ontzorgen u en zetten de nodige stappen.

#8  We bekijken regelmatig of uw producten nog de beste zijn voor u. Indien nodig doen wij u een nieuw aanbod.

#9  Uw leven veranderde door een geboorte, huwelijk, verhuis …? Dan herbekijken we uw dossier.

Missie

We beschermen u in elke periode van uw leven – professioneel en persoonlijk. We helpen u om uw dromen te realiseren en een appeltje voor de dorst te sparen. Zo plannen we samen uw toekomst.

Visie

Als klant staat u centraal. We informeren, adviseren en bieden optimale oplossingen. Daarvoor rekent u op onze expertise en ons professionele netwerk. Zo bouwen we met u een langetermijnrelatie op, gericht op uw financiële stabiliteit. Dekerf & Partners is helemaal klaar voor de toekomst. U ook?

Waarden

Wij streven dagelijks naar kwaliteit. Daarbij komen onze ambitie en positivisme goed van pas. De tomeloze inzet, eerlijkheid en openheid van ons team is wat Dekerf & Partners tot een betrouwbare partner maakt.