inzicht 2024 juli – augustus

Ontdek ons 3-maandelijks inZICHT magazine, boordevol tips & ideeën

Met de zomervakantie voor de deur heten wij u van harte welkom in de nieuwste
editie van ons bedrijfsmagazine.

Dit jaar markeert een speciale mijlpaal in onze geschiedenis, want Dekerf viert zijn 65e verjaardag. Een reis van zes en een halve decennia, gekenmerkt door groei, innovatie en toewijding aan onze klanten en partners.
We kijken met trots terug op onze reis en kijken vol verwachting uit naar wat de toekomst nog meer
voor ons in petto heeft.

De klantenavond in april 2024 was een groot succes, waarbij we graag nog een woord van dank uitspreken voor onze klanten die ons steeds vertrouwd hebben door de jaren heen.
Het was een gelegenheid om opnieuw met elkaar in gesprek te gaan, te delen en vooruit te kijken naar nieuwe mogelijkheden.

Om verder te gaan op nieuwe mogelijkheden. Een andere opwindende ontwikkeling is de recente fusie met door Vanbreda Risk & Benefits, die een frisse wind van verandering met zich meebrengt.
Hoewel we met dit nieuwe partnerschap zeker groeien, blijven onze kernwaarden onveranderd:
deskundig advies geven, persoonlijke relaties onderhouden en betrouwbaarheid garanderen in al onze relaties.
Terwijl we terugkijken op onze successen en vooruitkijken naar nieuwe uitdagingen, wensen we u een prachtige zomer vol geluk, warmte en welverdiende rust.

Met hartelijke groeten,

Team Dekerf

Ontvang je graag ons 3-maandelijks magazine thuis via de post?
Bezorg ons jouw adresgegevens

Lid van Aquilae

Wat is Aquilae?

Dekerf & Partners is lid van de makelaarsverenging Aquilae. Door dit netwerk van onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Vlaanderen, Brussel en Wallonië kunnen we onze werking voortdurend professionaliseren en vernieuwen. Meer info vindt u www.aquilae.be.

1959 – het begin

In 1959 start Gilbert Dekerf als spaaragent. Eerst in Laken en nadien in Ternat. Hij zorgt ervoor dat de naam Dekerf synoniem wordt met betrokkenheid en service op maat van de klant. Hij verbreedt zijn activiteiten en bouwt een verzekeringsportefeuille uit. Die geeft hij in september 1987 door aan zijn zoon Dirk.

In 1989 openen de kantoren in de Statiestraat in Ternat. Tien jaar later nemen wij, Dirk Dekerf en Joske Mahieu, ook het bankagentschap over. Vader Gilbert en moeder Monique kunnen nu genieten van een mooi pensioen.

In 2009 breiden we uit en steken we onze kantoren in een nieuw kleedje. In 2019 overlijdt vader Gilbert. In zijn naam gaan we verder met dezelfde passie en gedrevenheid die van Dekerf al 60 jaar een begrip maakt in onze regio. De volgende generatie staat al klaar.

Vandaag

Kantoor Dekerf & Partners is een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Ons enthousiast team staat elke dag voor u paraat. Met een persoonlijke aanpak en gerichte totaaloplossingen voor iedere klant. Als onafhankelijke makelaar vinden we telkens het product dat past bij uw behoeften.

Onze aanpak

#1  U vertelt uw verhaal.

#2   We bekijken uw situatie. Bent u al klant? Dan nemen uw huidige contracten onder de loep.

#3  We analyseren alle informatie.

#4  We zoeken oplossingen op uw maat en bespreken ze met u.

#5   U ontvangt een rapport met uw producten.

#6  U kunt ons dag en nacht bereiken in geval van nood.

#7  Wij ontzorgen u en zetten de nodige stappen.

#8  We bekijken regelmatig of uw producten nog de beste zijn voor u. Indien nodig doen wij u een nieuw aanbod.

#9  Uw leven veranderde door een geboorte, huwelijk, verhuis …? Dan herbekijken we uw dossier.

Missie

We beschermen u in elke periode van uw leven – professioneel en persoonlijk. We helpen u om uw dromen te realiseren en een appeltje voor de dorst te sparen. Zo plannen we samen uw toekomst.

Visie

Als klant staat u centraal. We informeren, adviseren en bieden optimale oplossingen. Daarvoor rekent u op onze expertise en ons professionele netwerk. Zo bouwen we met u een langetermijnrelatie op, gericht op uw financiële stabiliteit. Dekerf & Partners is helemaal klaar voor de toekomst. U ook?

Waarden

Wij streven dagelijks naar kwaliteit. Daarbij komen onze ambitie en positivisme goed van pas. De tomeloze inzet, eerlijkheid en openheid van ons team is wat Dekerf & Partners tot een betrouwbare partner maakt.