inzicht 2023 december – februari

Ontdek ons 3-maandelijks inZICHT magazine, boordevol tips & ideeën

De volledige Dekerf-familie wenst je fijne feestdagen!

De bladeren glijden zachtjes van de bomen, dansend op de herfstwind, terwijl de dagen langzaam maar zeker inkorten. Het seizoen van knusse avonden bij de haard is aangebroken, en we maken ons op voor de betoverende feestdagen die in het verschiet liggen.

Bij Dekerf omarmen we niet alleen de warmte van het haardvuur, maar ook de gloed van een bijzonder jaar. In 2024 vieren we met trots ons 65-jarig bestaan! Onze reis begon in 1959 met de visionaire geesten van Gilbert Dekerf en Monique Deberdt, die altijd hebben gestreefd naar ongeëvenaarde persoonlijke service en proactief advies.

Dit jubileumjaar brengt niet alleen herinneringen met zich mee, maar ook opwindende veranderingen. Met trots kondigen we aan dat onze diensten worden uitgebreid met vastgoed, onder de leiding van dochter Ellen Dekerf. Daarnaast willen we jullie met veel enthousiasme meedelen dat we ook ons Crelan team versterken met twee nieuwe
collega’s: Caroline Tonon en Nils Goosse. Zij delen net zoals ons hun passie voor persoonlijk contact, advies op maat en hun expertise graag met jullie. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn zal Nils voortaan samen met Joske de eindverantwoordelijkheid opnemen van Crelan Bank Ternat.

Terwijl de winter nadert en de feestdagen in aantocht zijn, willen we van deze gelegenheid gebruikmaken om iedereen warme en gezellige festiviteiten toe te wensen. Het is een tijd om te koesteren en te genieten van het samenzijn.

We kijken vol verwachting uit naar wat het nieuwe jaar voor ons in petto heeft en staan, zoals altijd, klaar om u met raad en daad bij te staan. Mogen de komende dagen gevuld zijn met vreugde, warmte en inspiratie.

Met hartelijke groeten,

Het Dekerf Team

Ontvang je graag ons 3-maandelijks magazine thuis via de post?
Bezorg ons jouw adresgegevens

Uw feedback is welkom!

Zijn de artikels in ons magazine interessant?
Heb je zelf boeiende onderwerpen die je uitgelicht wenst te zien?

Lid van Aquilae

Wat is Aquilae?

Dekerf & Partners is lid van de makelaarsverenging Aquilae. Door dit netwerk van onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Vlaanderen, Brussel en Wallonië kunnen we onze werking voortdurend professionaliseren en vernieuwen. Meer info vindt u www.aquilae.be.

1959 – het begin

In 1959 start Gilbert Dekerf als spaaragent. Eerst in Laken en nadien in Ternat. Hij zorgt ervoor dat de naam Dekerf synoniem wordt met betrokkenheid en service op maat van de klant. Hij verbreedt zijn activiteiten en bouwt een verzekeringsportefeuille uit. Die geeft hij in september 1987 door aan zijn zoon Dirk.

In 1989 openen de kantoren in de Statiestraat in Ternat. Tien jaar later nemen wij, Dirk Dekerf en Joske Mahieu, ook het bankagentschap over. Vader Gilbert en moeder Monique kunnen nu genieten van een mooi pensioen.

In 2009 breiden we uit en steken we onze kantoren in een nieuw kleedje. In 2019 overlijdt vader Gilbert. In zijn naam gaan we verder met dezelfde passie en gedrevenheid die van Dekerf al 60 jaar een begrip maakt in onze regio. De volgende generatie staat al klaar.

Vandaag

Kantoor Dekerf & Partners is een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Ons enthousiast team staat elke dag voor u paraat. Met een persoonlijke aanpak en gerichte totaaloplossingen voor iedere klant. Als onafhankelijke makelaar vinden we telkens het product dat past bij uw behoeften.

Onze aanpak

#1  U vertelt uw verhaal.

#2   We bekijken uw situatie. Bent u al klant? Dan nemen uw huidige contracten onder de loep.

#3  We analyseren alle informatie.

#4  We zoeken oplossingen op uw maat en bespreken ze met u.

#5   U ontvangt een rapport met uw producten.

#6  U kunt ons dag en nacht bereiken in geval van nood.

#7  Wij ontzorgen u en zetten de nodige stappen.

#8  We bekijken regelmatig of uw producten nog de beste zijn voor u. Indien nodig doen wij u een nieuw aanbod.

#9  Uw leven veranderde door een geboorte, huwelijk, verhuis …? Dan herbekijken we uw dossier.

Missie

We beschermen u in elke periode van uw leven – professioneel en persoonlijk. We helpen u om uw dromen te realiseren en een appeltje voor de dorst te sparen. Zo plannen we samen uw toekomst.

Visie

Als klant staat u centraal. We informeren, adviseren en bieden optimale oplossingen. Daarvoor rekent u op onze expertise en ons professionele netwerk. Zo bouwen we met u een langetermijnrelatie op, gericht op uw financiële stabiliteit. Dekerf & Partners is helemaal klaar voor de toekomst. U ook?

Waarden

Wij streven dagelijks naar kwaliteit. Daarbij komen onze ambitie en positivisme goed van pas. De tomeloze inzet, eerlijkheid en openheid van ons team is wat Dekerf & Partners tot een betrouwbare partner maakt.