Laat u overtuigen
Het voordeel van Dekerf & Partners? Dat verzekeringen en bankzaken onder één dak zitten. Daarmee bespaar je heel wat tijd. Bovendien is het een onafhankelijke makelaar waardoor je altijd verzekeringen krijgt met de beste voorwaarden. En elk jaar zitten we even samen om alles te herbekijken.

Frederik Mehauden

Kinderopvang Schanulleke

Brusselsesteenweg 602, 9402 Meerbeke (Ninove)
Wij doen al meer dan 25 jaar een beroep op de diensten van Dekerf & Partners, zowel op privé als zakelijk vlak. Hun familiale maar toch professionele aanpak is heel kenmerkend. Hun advies en voorstellen zijn geen loze woorden. Toen in 2003 onze woning uitbrandde, brachten zij alles in orde. Een opsteker in die moeilijke periode. En stel dat er toch een probleem opduikt, dan zorgen ze voor een snelle oplossing. Kortom, wij zijn tevreden klanten.

Johan Dewulf

Rijschool Dewulf

Gemeentehuisstraat 38, 1740 Ternat
Het kantoor Dekerf & Partners biedt ons zekerheid en gerustheid tijdens onze hele levensloop. En dat zowel privé als professioneel. De persoonlijke aanpak en het luisterende oor boezemen vertrouwen in. Ze lichten moeilijke onderwerpen eenvoudig toe. Altijd gericht op haalbare doelstellingen. Zo geraken we samen vooruit.

Marc Glorieu

Cario Thuisverpleging

Heiveld 54 bus 2, 1745 Opwijk
Wij zijn al twintig jaar tevreden klanten, zowel privé als voor ons bedrijf. Een probleem? Dat lossen ze meteen op. Toen we vorig jaar een medesponsor zochten om voor ‘De Poel’ een filmpje te maken, was Dirk meteen bereid om te helpen.

Wendy en Lennart Van Rossum

De Slaapadviseur

Alsembergsesteenweg 37, 1630 Linkebeek
Ze zoeken voor ons altijd de beste oplossing. We appreciëren hun persoonlijke aanpak enorm. Ze kennen ons en ons kantoor door en door. Ik verwijs mijn klanten altijd met een goed gevoel naar Dekerf & Partners.

Ria D’hooghe

Accountancy D’hooghe bv

Marktplein 33, 1740 Ternat
Ik ken Dirk Dekerf en zijn kantoor al meer dan twintig jaar. We krijgen altijd het juiste advies waardoor we hen volledig vertrouwen. We voelen ons écht klant en geen nummer.

Lieven Straetmans

Kapper Lieven

Omer de Vidtslaan 12, 1760 Pamel (Roosdaal)
We werken graag samen met Dekerf & Partners omdat ze de nodige kennis en ervaring hebben. Ze beheren al onze verzekeringspolissen, zowel privé als professioneel. Bovendien geven ze altijd voldoende tekst en uitleg, maar blijven wel to the point.

Roeland Moors

Ourea Kitchenware

Hoevestraat 25, 1755 Gooik
Lid van Aquilae

Wat is Aquilae?

Dekerf & Partners is lid van de makelaarsverenging Aquilae. Door dit netwerk van onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Vlaanderen, Brussel en Wallonië kunnen we onze werking voortdurend professionaliseren en vernieuwen. Meer info vindt u www.aquilae.be.

1959 – het begin

In 1959 start Gilbert Dekerf als spaaragent. Eerst in Laken en nadien in Ternat. Hij zorgt ervoor dat de naam Dekerf synoniem wordt met betrokkenheid en service op maat van de klant. Hij verbreedt zijn activiteiten en bouwt een verzekeringsportefeuille uit. Die geeft hij in september 1987 door aan zijn zoon Dirk.

In 1989 openen de kantoren in de Statiestraat in Ternat. Tien jaar later nemen wij, Dirk Dekerf en Joske Mahieu, ook het bankagentschap over. Vader Gilbert en moeder Monique kunnen nu genieten van een mooi pensioen.

In 2009 breiden we uit en steken we onze kantoren in een nieuw kleedje. In 2019 overlijdt vader Gilbert. In zijn naam gaan we verder met dezelfde passie en gedrevenheid die van Dekerf al 60 jaar een begrip maakt in onze regio. De volgende generatie staat al klaar.

Vandaag

Kantoor Dekerf & Partners is een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Ons enthousiast team staat elke dag voor u paraat. Met een persoonlijke aanpak en gerichte totaaloplossingen voor iedere klant. Als onafhankelijke makelaar vinden we telkens het product dat past bij uw behoeften.

Onze aanpak

#1  U vertelt uw verhaal.

#2   We bekijken uw situatie. Bent u al klant? Dan nemen uw huidige contracten onder de loep.

#3  We analyseren alle informatie.

#4  We zoeken oplossingen op uw maat en bespreken ze met u.

#5   U ontvangt een rapport met uw producten.

#6  U kunt ons dag en nacht bereiken in geval van nood.

#7  Wij ontzorgen u en zetten de nodige stappen.

#8  We bekijken regelmatig of uw producten nog de beste zijn voor u. Indien nodig doen wij u een nieuw aanbod.

#9  Uw leven veranderde door een geboorte, huwelijk, verhuis …? Dan herbekijken we uw dossier.

Missie

We beschermen u in elke periode van uw leven – professioneel en persoonlijk. We helpen u om uw dromen te realiseren en een appeltje voor de dorst te sparen. Zo plannen we samen uw toekomst.

Visie

Als klant staat u centraal. We informeren, adviseren en bieden optimale oplossingen. Daarvoor rekent u op onze expertise en ons professionele netwerk. Zo bouwen we met u een langetermijnrelatie op, gericht op uw financiële stabiliteit. Dekerf & Partners is helemaal klaar voor de toekomst. U ook?

Waarden

Wij streven dagelijks naar kwaliteit. Daarbij komen onze ambitie en positivisme goed van pas. De tomeloze inzet, eerlijkheid en openheid van ons team is wat Dekerf & Partners tot een betrouwbare partner maakt.