Het verhaal van Dekerf

0 - 18 jaar

Onbekommerd jong zijn

Sparen voor u kind vanaf zijn geboorte is belangrijk.
Daarom ontwikkelden wij een formule.

18 - 30 jaar

Starten als jongvolwassene

U staat nu op eigen benen. U gaat studeren of meteen aan het werk. Start nu met pensioensparen: uw appeltje voor de dorst. Bovendien geniet u van fiscaal voordeel.

30 - 35 jaar

Uw leven opbouwen

U bent al enkele jaren aan het werk. Droomt u van een eigen woning? Of denkt u aan gezinsuitbreiding? Mooie vooruitzichten!

35 - 45 jaar

Comfortabel settelen

U bent gesetteld en helemaal klaar voor uw volgende levensfase. Wat doet u graag in uw vrije tijd? Met de fiets rondtrekken of cruisen met de oldtimer? Ga dan veilig op pad.

55 jaar

Tweede jeugd

Spaarde u al een aardige som bijeen? Vraagt u zich af of een investering in een buitenverblijf rendabel is?

67 jaar

Pensioen met plannen

U gaat met pensioen. U spaarde tijdens uw loopbaan en plukt daar nu de vruchten van. Verzilver uw groepsverzekering en uw pensioensparen.

75 +

Genieten van het leven

Breng nu al enkele zaken in orde. Zo bent u gerust dat uw roerend en onroerend goed op de juiste plek terechtkomt.

Onbekommerd jong zijn

Uw plannen

Sparen voor u kind vanaf zijn geboorte is belangrijk. Daarom ontwikkelden wij een formule:

Bij de geboorte openen de ouders een spaarplan onder een verzekeringscontract voor hun kind. De ouders zijn verzekeringsnemer en verzekerde. Zo beslissen ze zelf, in tegenstelling tot het klassieke spaarboekje, wanneer hun kind klaar is om het geld te krijgen.

In de praktijk gaat dit als volgt: u spaart 60 euro per maand. Vanaf 5000 euro beleggen we het voor u aan een hogere interest. Als u bijvoorbeeld 30 jaar spaart, kunt u uw kind ongeveer (geen garantie) 30.000 euro schenken. Een mooi financieel duwtje in de rug!

Dankzij de verzekeringsformule verzekeren we dat bij overlijden van de ouders, het kind dit mooi spaarcentje alsnog krijgt op zijn dertigste verjaardag.

Uw bescherming

– Een hospitalisatieverzekering neemt financiële zorgen weg bij een ziekenhuisopname.

– Een zorgverzekering staat u financieel bij als uw kind zorgbehoevend wordt na ziekte of een ongeval.

Vraag een cijfervoorbeeld op maat

Starten als jongvolwassene

Uw plannen
U staat nu op eigen benen. U gaat studeren of meteen aan het werk. Start nu met pensioensparen: uw appeltje voor de dorst. Bovendien geniet u van fiscaal voordeel. Openden uw ouders een spaarboekje voor u? Spaar dan gerust verder. Zo bouwt u optimaal aan uw financiële zekerheid.

Uw bescherming
Hebt u uw rijbewijs al op zak? Spannend! Dan volgt binnenkort misschien een eigen wagen. Wij zorgen er mee voor dat u veilig de weg opgaat met de juiste verzekeringen:

BA motorvoertuigen (verplicht)
• bestuurderspolis
• omnium
• pechverhelping
• rechtsbijstand voertuig

Ons advies voor uw autoverzekering: wij werken vooral met Baloise en AXA, elk met hun specifieke voordelen.

We bekijken samen enkele vragen: is het een nieuwe wagen? Wat zijn anti-diefstalverplichtingen? En waarom raden wij de Engelse franchise aan? Zo krijgt u de autoverzekering die het best bij u past. In een omnium bevelen we een aangenomen waarde aan met een zo klein mogelijke afschrijving: formule 24 of 36.

Pech onderweg? Met een goede personen- en autobijstand bent u zo geholpen.

Rijden er meer gezinsleden met uw wagen? Met een jaarcontract voor alle bestuurders gaan ze allemaal verzekerd de baan op met elke wagen – ook die van vrienden of een huurauto – over heel de wereld.

Tip: kies een afzonderlijke rechtsbijstandsverkering. Zo vermijdt u bij geschillen belangenvermenging. Vraag ons gerust meer info.

Vraag een cijfervoorbeeld op maat

Uw leven opbouwen

Uw plannen

U bent al enkele jaren aan het werk. Droomt u van een eigen woning? 
Of denkt u aan gezinsuitbreiding? Mooie vooruitzichten!

Uw bescherming

Familiale verzekering

Ons advies: Wij raden aan om uw familiale verzekering te combineren met een brandverzekering. In beide verzekeringen zit namelijk burgerlijke aansprakelijkheid gebouw.

– Rechtsbijstand

Ons advies: onafhankelijk rechtsbijstandsverzekeraar DAS heeft onze voorkeur. Door hun rechtsbijstand met uitbreiding consument verdedigen zij uw rechten zonder belangenvermenging met andere maatschappijen. En u kunt zelf uw advocaat kiezen.

Woning- en schuldsaldoverzekering

Ons advies voor uw woning: uw woning is een flinke investering. Bescherm ze dus met een woningverzekering. Wilt u bouwen of
verbouwen? Overweeg dan een ABR-verzekering
(alle bouwplaatsrisico’s) en voorkom financiële schade als er iets misloopt op
de bouwwerf. 

Vraag een cijfervoorbeeld op maat

Comfortabel settelen

Uw plannen

U bent gesetteld en helemaal klaar voor uw volgende levensfase. Wat doet u graag in uw vrije tijd? Met de fiets rondtrekken of cruisen met de oldtimer? Ga dan veilig op pad.

Heeft uw huisje en tuintje nu ook een hondje of ander huisdier? Wat als het ziek wordt of een ongeval krijgt?
En wat als u overlijdt? Vermijd dat uw nabestaanden, boven op hun verdriet, nog financiële en administratieve ongemakken moeten verwerken.

Uw bescherming

– een uitvaartverzekering: zorg ervoor dat uw nabestaanden in goede handen zijn na uw overlijden.

– Een huisdierverzekering: uw huisdier maakt deel uit van uw gezin. Vermijd dus hartverscheurende keuzes bij ziekte of ongeval, en sluit een huisdierenverzekering af.

– een fietsverzekering: de elektrische fiets is populair in Vlaanderen. Hebt u er ook eentje? Best prijzig, toch? Dat maakt een ongeval of diefstal eens zo zuur. En hoe zit het met schade aan derden? Want niet alles valt onder uw familiale verzekering.

Vraag een cijfervoorbeeld op maat

Tweede jeugd

Uw plannen

Spaarde u al een aardige som bijeen?
Vraagt u zich af of een investering in een buitenverblijf rendabel is?

Als uw woninglening is afgelost, houdt u maandelijks een mooi bedrag over.
Wat gaat u daarmee doen?

Ons advies
een goede investering is nog altijd vastgoed.
We bekijken met u of uw plan voor een tweede woonst haalbaar is.

Uw hypothecaire lening is afbetaald en u wilt niet meer investeren.
Dan is een spaarplan een goed idee.
Informeer snel hoe 500 euro per maand een groot verschil voor u betekent.

Vraag een cijfervoorbeeld op maat

Pensioen met plannen

Uw plannen

U gaat met pensioen. U spaarde tijdens uw loopbaan en plukt daar nu de vruchten van. Verzilver uw groepsverzekering en uw pensioensparen.

Ons advies: spaar mee voor uw kleinkinderen en deel zo al een stukje van uw erfenis. Sluit ook een overlijdensverzekering af zodat u niet hoeft te schenken. Zo voorkomt u hoge successierechten op de erfenis.

Plan uw toekomst. uw huis is afbetaald. Is er ruimte voor een tweede verblijf? Wat gaat u doen met uw spaargeld? Krijgt u nog een erfenis? Wat met uw opgebouwd pensioenkapitaal? Onze experten helpen u graag op weg.

Vraag een cijfervoorbeeld op maat

Genieten van het leven

Uw plannen

Breng nu al enkele zaken in orde. Zo bent u gerust dat uw roerend en onroerend goed op de juiste plek terechtkomt.

Hebt u stilaan hulp nodig? Laat u verzorgen en geniet van de bijstand waarop u recht hebt.
U wilt uw oude dag liever thuis doorbrengen? Overweeg dan zeker Phil@home.

Uw bescherming

Ons advies bij Phil at Home: met Phil@home voelt u zich 24/7 veilig in uw eigen huis dankzij het veiligheidshorloge. Dat geeft u snel toegang tot kwalitatieve diensten. Daarvoor zorgt Phil als uw persoonlijke coördinator.

Vraag een cijfervoorbeeld op maat

Lid van Aquilae

Wat is Aquilae?

Dekerf & Partners is lid van de makelaarsverenging Aquilae. Door dit netwerk van onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Vlaanderen, Brussel en Wallonië kunnen we onze werking voortdurend professionaliseren en vernieuwen. Meer info vindt u www.aquilae.be.

1959 – het begin

In 1959 start Gilbert Dekerf als spaaragent. Eerst in Laken en nadien in Ternat. Hij zorgt ervoor dat de naam Dekerf synoniem wordt met betrokkenheid en service op maat van de klant. Hij verbreedt zijn activiteiten en bouwt een verzekeringsportefeuille uit. Die geeft hij in september 1987 door aan zijn zoon Dirk.

In 1989 openen de kantoren in de Statiestraat in Ternat. Tien jaar later nemen wij, Dirk Dekerf en Joske Mahieu, ook het bankagentschap over. Vader Gilbert en moeder Monique kunnen nu genieten van een mooi pensioen.

In 2009 breiden we uit en steken we onze kantoren in een nieuw kleedje. In 2019 overlijdt vader Gilbert. In zijn naam gaan we verder met dezelfde passie en gedrevenheid die van Dekerf al 60 jaar een begrip maakt in onze regio. De volgende generatie staat al klaar.

Vandaag

Kantoor Dekerf & Partners is een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Ons enthousiast team staat elke dag voor u paraat. Met een persoonlijke aanpak en gerichte totaaloplossingen voor iedere klant. Als onafhankelijke makelaar vinden we telkens het product dat past bij uw behoeften.

Onze aanpak

#1  U vertelt uw verhaal.

#2   We bekijken uw situatie. Bent u al klant? Dan nemen uw huidige contracten onder de loep.

#3  We analyseren alle informatie.

#4  We zoeken oplossingen op uw maat en bespreken ze met u.

#5   U ontvangt een rapport met uw producten.

#6  U kunt ons dag en nacht bereiken in geval van nood.

#7  Wij ontzorgen u en zetten de nodige stappen.

#8  We bekijken regelmatig of uw producten nog de beste zijn voor u. Indien nodig doen wij u een nieuw aanbod.

#9  Uw leven veranderde door een geboorte, huwelijk, verhuis …? Dan herbekijken we uw dossier.

Missie

We beschermen u in elke periode van uw leven – professioneel en persoonlijk. We helpen u om uw dromen te realiseren en een appeltje voor de dorst te sparen. Zo plannen we samen uw toekomst.

Visie

Als klant staat u centraal. We informeren, adviseren en bieden optimale oplossingen. Daarvoor rekent u op onze expertise en ons professionele netwerk. Zo bouwen we met u een langetermijnrelatie op, gericht op uw financiële stabiliteit. Dekerf & Partners is helemaal klaar voor de toekomst. U ook?

Waarden

Wij streven dagelijks naar kwaliteit. Daarbij komen onze ambitie en positivisme goed van pas. De tomeloze inzet, eerlijkheid en openheid van ons team is wat Dekerf & Partners tot een betrouwbare partner maakt.