KMO Fiscale Optimalisatie

Verlies geen geld met je pensioenplannen

Kom naar onze lunchmeeting op vrijdag 21 april

Te veel betalen voor je pensioen kan je nu geld kosten.

Wetswijziging heeft impact op
pensioenplannen voor zelfstandigen

Als bedrijfsleider bouw jij aanvullend pensioen op via je groepsverzekering of Individuele Pensioentoezegging (IPT). En dat is fiscaal slim gezien. Maar een recente wetswijziging en een nieuwe berekening van de 80%-regel heeft een serieuze impact op je fiscaal voordeel.

Pas je je premies niet aan in functie van deze veranderde wetgeving, dan riskeer je dat betaalde premies bij een fiscale controle verworpen worden. En verlies je dus geld.

Krijg waardevolle informatie
én leer collega-ondernemers kennen

Persoonlijk contact vinden we heel belangrijk bij Dekerf, en ook informatie uitwisselen met collega-ondernemers werkt altijd inspirerend. Daarom hebben we deze agenda samengesteld voor vrijdag 21 april:

  • 11u30 ontvangst met apero
  • 12u00 start presentatie ‘Groepsverzekering en 80%-regel: impact beslissing FOD Financiën op jouw dossier’
  • 13u00 lunch & koffie

Je ontdekt:

  • De gevolgen van de nieuwe wetgeving voor jouw groepsverzekering en individuele pensioentoezegging
  • Hoe wij je helpen je pensioen te waarborgen, onder andere met de digitale tool e-GOR
  • Welke fiscale optimalisatie voor jou mogelijk is

Bonus:
beveilig je bedrijf tegen cyberaanvallen

Steeds meer bedrijven worden het slachtoffer van cyberaanvallen. Daarom is online preventie absoluut aangewezen.

Cybersecurityspecialist Double-U licht toe hoe je je bedrijf beveiligt tegen cybercriminaliteit.

Schrijf je in voor dit event

Lid van Aquilae

Wat is Aquilae?

Dekerf & Partners is lid van de makelaarsverenging Aquilae. Door dit netwerk van onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Vlaanderen, Brussel en Wallonië kunnen we onze werking voortdurend professionaliseren en vernieuwen. Meer info vindt u www.aquilae.be.

1959 – het begin

In 1959 start Gilbert Dekerf als spaaragent. Eerst in Laken en nadien in Ternat. Hij zorgt ervoor dat de naam Dekerf synoniem wordt met betrokkenheid en service op maat van de klant. Hij verbreedt zijn activiteiten en bouwt een verzekeringsportefeuille uit. Die geeft hij in september 1987 door aan zijn zoon Dirk.

In 1989 openen de kantoren in de Statiestraat in Ternat. Tien jaar later nemen wij, Dirk Dekerf en Joske Mahieu, ook het bankagentschap over. Vader Gilbert en moeder Monique kunnen nu genieten van een mooi pensioen.

In 2009 breiden we uit en steken we onze kantoren in een nieuw kleedje. In 2019 overlijdt vader Gilbert. In zijn naam gaan we verder met dezelfde passie en gedrevenheid die van Dekerf al 60 jaar een begrip maakt in onze regio. De volgende generatie staat al klaar.

Vandaag

Kantoor Dekerf & Partners is een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Ons enthousiast team staat elke dag voor u paraat. Met een persoonlijke aanpak en gerichte totaaloplossingen voor iedere klant. Als onafhankelijke makelaar vinden we telkens het product dat past bij uw behoeften.

Onze aanpak

#1  U vertelt uw verhaal.

#2   We bekijken uw situatie. Bent u al klant? Dan nemen uw huidige contracten onder de loep.

#3  We analyseren alle informatie.

#4  We zoeken oplossingen op uw maat en bespreken ze met u.

#5   U ontvangt een rapport met uw producten.

#6  U kunt ons dag en nacht bereiken in geval van nood.

#7  Wij ontzorgen u en zetten de nodige stappen.

#8  We bekijken regelmatig of uw producten nog de beste zijn voor u. Indien nodig doen wij u een nieuw aanbod.

#9  Uw leven veranderde door een geboorte, huwelijk, verhuis …? Dan herbekijken we uw dossier.

Missie

We beschermen u in elke periode van uw leven – professioneel en persoonlijk. We helpen u om uw dromen te realiseren en een appeltje voor de dorst te sparen. Zo plannen we samen uw toekomst.

Visie

Als klant staat u centraal. We informeren, adviseren en bieden optimale oplossingen. Daarvoor rekent u op onze expertise en ons professionele netwerk. Zo bouwen we met u een langetermijnrelatie op, gericht op uw financiële stabiliteit. Dekerf & Partners is helemaal klaar voor de toekomst. U ook?

Waarden

Wij streven dagelijks naar kwaliteit. Daarbij komen onze ambitie en positivisme goed van pas. De tomeloze inzet, eerlijkheid en openheid van ons team is wat Dekerf & Partners tot een betrouwbare partner maakt.