klantenavond 17 april 2024

Dekerf bestaat 65 jaar!

Op woensdag 17 april zetten we samen ons feestjaar in.

Klink je mee op onze verjaardag én onze toekomst samen?

Mis deze boeiende avond niet

›› Je krijgt van ons verzekeringstips en -tricks

Gert Bakelants, beurskenner en hoofdredacteur van De Belegger, toont aan de hand van concrete voorbeelden en argumenten waarom beleggen het nieuwe sparen is. Een boeiende en zeer toegankelijke uiteenzetting waar je gegarandeerd veel van opsteekt.

›› We sluiten af met een gezellige receptie en een swingend optreden

Let op: de plaatsen zijn beperkt tot 250 aanwezigen. 
Zorg dus dat je er snel bij bent om je plek te verzekeren!

Wanneer

Woensdag 17 april 2024

Programma

  • 19u00 ontvangst
  • 19u30 Intro kantoor Dekerf & tips en tricks rond verzekeringen
  • 19u45 Hoe zet ik mijn spaargeld rendabel aan het werk?
  • 20u45 Tips en tricks voor 2024
  • 21u00 Slot en evaluatie

Waar

Het Koetshuis, Strijtemplein 15, 1760 Roosdaal. Wegbeschrijving komende van Ternat: 10 minuten richting Ninove nemen, bij de derde lichten rechts afslaan. Nog even rechtdoor en dan zie je Het Koetshuis.

Hoe laat je je spaargeld renderen?

We verwelkomen op 17 april opnieuw Gert Bakelants, topspreker en hoofdredacteur van De Belegger, de onafhankelijke gids voor
beleggers.

Gert zal advies geven over hoe je je spaargeld actief aan het werk kan zetten. Hoe spaar je voor jezelf, je kinderen en je pensioen nu er (na negen jaar) terug rente is?

Voor Gert is beleggen het nieuwe sparen, en die visie verduidelijkt hij met heel concrete en leerzame voorbeelden.

Schrijf je in voor dit event

Let op: de plaatsen zijn beperkt tot 250 aanwezigen. Zorg dus dat je er snel bij bent om je plek te verzekeren!

Gefeliciteerd, je inschrijving is voltooid!

Hartelijk dank voor je inschrijving op woensdag 17 april 2024. We kijken er naar uit om deze bijzondere mijlpaal samen met jou te vieren.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op via [email protected]. We helpen je graag verder.

We kijken er naar uit om je te verwelkomen op woensdag 17 april 2024!

Lid van Aquilae

Wat is Aquilae?

Dekerf & Partners is lid van de makelaarsverenging Aquilae. Door dit netwerk van onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Vlaanderen, Brussel en Wallonië kunnen we onze werking voortdurend professionaliseren en vernieuwen. Meer info vindt u www.aquilae.be.

1959 – het begin

In 1959 start Gilbert Dekerf als spaaragent. Eerst in Laken en nadien in Ternat. Hij zorgt ervoor dat de naam Dekerf synoniem wordt met betrokkenheid en service op maat van de klant. Hij verbreedt zijn activiteiten en bouwt een verzekeringsportefeuille uit. Die geeft hij in september 1987 door aan zijn zoon Dirk.

In 1989 openen de kantoren in de Statiestraat in Ternat. Tien jaar later nemen wij, Dirk Dekerf en Joske Mahieu, ook het bankagentschap over. Vader Gilbert en moeder Monique kunnen nu genieten van een mooi pensioen.

In 2009 breiden we uit en steken we onze kantoren in een nieuw kleedje. In 2019 overlijdt vader Gilbert. In zijn naam gaan we verder met dezelfde passie en gedrevenheid die van Dekerf al 60 jaar een begrip maakt in onze regio. De volgende generatie staat al klaar.

Vandaag

Kantoor Dekerf & Partners is een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Ons enthousiast team staat elke dag voor u paraat. Met een persoonlijke aanpak en gerichte totaaloplossingen voor iedere klant. Als onafhankelijke makelaar vinden we telkens het product dat past bij uw behoeften.

Onze aanpak

#1  U vertelt uw verhaal.

#2   We bekijken uw situatie. Bent u al klant? Dan nemen uw huidige contracten onder de loep.

#3  We analyseren alle informatie.

#4  We zoeken oplossingen op uw maat en bespreken ze met u.

#5   U ontvangt een rapport met uw producten.

#6  U kunt ons dag en nacht bereiken in geval van nood.

#7  Wij ontzorgen u en zetten de nodige stappen.

#8  We bekijken regelmatig of uw producten nog de beste zijn voor u. Indien nodig doen wij u een nieuw aanbod.

#9  Uw leven veranderde door een geboorte, huwelijk, verhuis …? Dan herbekijken we uw dossier.

Missie

We beschermen u in elke periode van uw leven – professioneel en persoonlijk. We helpen u om uw dromen te realiseren en een appeltje voor de dorst te sparen. Zo plannen we samen uw toekomst.

Visie

Als klant staat u centraal. We informeren, adviseren en bieden optimale oplossingen. Daarvoor rekent u op onze expertise en ons professionele netwerk. Zo bouwen we met u een langetermijnrelatie op, gericht op uw financiële stabiliteit. Dekerf & Partners is helemaal klaar voor de toekomst. U ook?

Waarden

Wij streven dagelijks naar kwaliteit. Daarbij komen onze ambitie en positivisme goed van pas. De tomeloze inzet, eerlijkheid en openheid van ons team is wat Dekerf & Partners tot een betrouwbare partner maakt.