De toekomst van Dekerf

De toekomst van Dekerf

Wij schrijven een nieuw verhaal in 2024

Dekerf heeft fantastisch nieuws

Vanbreda is met zijn bedrijfscultuur de juiste stap in het verhaal dat we met Dekerf willen schrijven.

Beste klant,

Mijn ouders begonnen in 1959 met Dekerf Verzekeringen. Ondertussen hebben we dit uitgebouwd tot een kantoor met 4600 klanten en 8 medewerkers. Graag breng ik jou dan ook fantastisch nieuws.

We kunnen met trots meedelen dat we vanaf 20 maart 2024 een samenwerking zijn aangegaan met Vanbreda Risk & BenefitsAls gevolg van deze samenwerking worden wij het regionaal kantoor voor Vlaams-Brabant en het geliefde Pajottenland.

Wat zal dat voor jou betekenen?

Voor jou verandert er niks. Ik, Dirk Dekerf, blijf bestuurder van het kantoor. Hierdoor behouden we ook de persoonlijke aanpak die we binnen het kantoor essentieel achten. Ook onze visie, concepten, locatie en ons personeel blijven zoals het was.

Wat betekent dat voor ons?

Aangezien we nu deel uitmaken van de grootste verzekeringsmakelaar van ons land, krijgen we als kantoor meer toekomstgerichte opportuniteiten. Deze mogelijkheden zullen ook jou ten goede komen.

Daarnaast hebben we in het bankgedeelte Crelan een nieuwe kracht aangetrokken. Sinds november 2023 werd Nils Goosse onze medevennoot. Hij zal ons ondersteunen met zijn financiële kennis.

Wil je graag meer uitleg over deze fusie of onze komende events? Bekijk dan zeker het filmpje hieronder. Schrijf ook zeker een review, want wie weet nodigen we jou uit voor een bijzonder etentje met ons! Een onschuldige hand kiest 6 winnaars die dit etentje winnen.

Vanaf nu heten we u dan ook graag welkom bij Vanbreda Dekerf verzekeringen.

Enthousiaste groeten

Dirk Dekerf

Video afspelen

Klantenavond 17 april 2024

Klink je mee op onze verjaardag én onze toekomst samen

Exclusieve klantenavond met topspreker Gert Bakelants.

Schrijf je nu in, de plaatsen zijn beperkt.

Opening 28 september 2024

Noteer alvast zaterdag 28 september in je agenda.

Na een periode van opfrissingswerken, stellen we met trots de deuren van onze vernieuwde kantoren open!

Kom samen met ons klinken tijdens dit unieke event.

Tevreden over onze diensten?

Laat een review achter op Google én win een etentje!

Wie weet nodigen we jou uit voor een bijzonder etentje met ons!
Een onschuldige hand kiest 6 winnaars die dit etentje winnen.
Deze worden bekendgemaakt op ons klantenevent van 17 april 2024.

Lid van Aquilae

Wat is Aquilae?

Dekerf & Partners is lid van de makelaarsverenging Aquilae. Door dit netwerk van onafhankelijke verzekeringsadviseurs in Vlaanderen, Brussel en Wallonië kunnen we onze werking voortdurend professionaliseren en vernieuwen. Meer info vindt u www.aquilae.be.

1959 – het begin

In 1959 start Gilbert Dekerf als spaaragent. Eerst in Laken en nadien in Ternat. Hij zorgt ervoor dat de naam Dekerf synoniem wordt met betrokkenheid en service op maat van de klant. Hij verbreedt zijn activiteiten en bouwt een verzekeringsportefeuille uit. Die geeft hij in september 1987 door aan zijn zoon Dirk.

In 1989 openen de kantoren in de Statiestraat in Ternat. Tien jaar later nemen wij, Dirk Dekerf en Joske Mahieu, ook het bankagentschap over. Vader Gilbert en moeder Monique kunnen nu genieten van een mooi pensioen.

In 2009 breiden we uit en steken we onze kantoren in een nieuw kleedje. In 2019 overlijdt vader Gilbert. In zijn naam gaan we verder met dezelfde passie en gedrevenheid die van Dekerf al 60 jaar een begrip maakt in onze regio. De volgende generatie staat al klaar.

Vandaag

Kantoor Dekerf & Partners is een dynamisch familiebedrijf in de financiële en verzekeringssector. Ons enthousiast team staat elke dag voor u paraat. Met een persoonlijke aanpak en gerichte totaaloplossingen voor iedere klant. Als onafhankelijke makelaar vinden we telkens het product dat past bij uw behoeften.

Onze aanpak

#1  U vertelt uw verhaal.

#2   We bekijken uw situatie. Bent u al klant? Dan nemen uw huidige contracten onder de loep.

#3  We analyseren alle informatie.

#4  We zoeken oplossingen op uw maat en bespreken ze met u.

#5   U ontvangt een rapport met uw producten.

#6  U kunt ons dag en nacht bereiken in geval van nood.

#7  Wij ontzorgen u en zetten de nodige stappen.

#8  We bekijken regelmatig of uw producten nog de beste zijn voor u. Indien nodig doen wij u een nieuw aanbod.

#9  Uw leven veranderde door een geboorte, huwelijk, verhuis …? Dan herbekijken we uw dossier.

Missie

We beschermen u in elke periode van uw leven – professioneel en persoonlijk. We helpen u om uw dromen te realiseren en een appeltje voor de dorst te sparen. Zo plannen we samen uw toekomst.

Visie

Als klant staat u centraal. We informeren, adviseren en bieden optimale oplossingen. Daarvoor rekent u op onze expertise en ons professionele netwerk. Zo bouwen we met u een langetermijnrelatie op, gericht op uw financiële stabiliteit. Dekerf & Partners is helemaal klaar voor de toekomst. U ook?

Waarden

Wij streven dagelijks naar kwaliteit. Daarbij komen onze ambitie en positivisme goed van pas. De tomeloze inzet, eerlijkheid en openheid van ons team is wat Dekerf & Partners tot een betrouwbare partner maakt.